[O2] Części zamienne niezbędne do przeglądu po 30.000 km 1,9
Witam
Przeszukałem forum ale niestety nie znalazłem wykazu części, niezbędnych do wymiany podczas pierwszego przeglądu po 30.000 w O2 1,9TDI. Gdyby ktoś dysponował takim wykazem byłbym zobowiązany
.
Pozdrawiam
kola1234, raczej nie kupisz to co idzie na pierwszy montaż, tzn kupisz ale nie będziesz o tym wiedział że to to
w aso szkoda kasę wywalać
aso sprzedaje to co inni, tylko może być logo na części albo na pudełku za które płacisz
ja kupuje z manna wszystko, ewentualnie filtron
rozumiem że na zmiennym jeździsz?
kola1234, raczej nie kupisz to co idzie na pierwszy montaż, tzn kupisz ale nie będziesz o tym wiedział że to to
w aso szkoda kasę wywalać
aso sprzedaje to co inni, tylko może być logo na części albo na pudełku za które płacisz
ja kupuje z manna wszystko, ewentualnie filtron
rozumiem że na zmiennym jeździsz?
abstinent, Tak mam zmienny okres miedzyprzeglądowy, w aso rozumiem nie robili problemów z wymianą? Tyle, że mam problem czy przy zmiennym obowiązuje mnie dane podawane przez komputer czyli przebieg i kilometraż czy również okres 1 roku kalendarzowego?
kola1234, nie wiem jak z gwarancją jesli np. przywieziesz swój filtr oleju, a potem padnie Ci silnik.
Ja pojechałem z własnym olejem (sprawdzają tylko specyfikację i czy zamkniety), a filtry wziąłem z ASO. Mam oczywiście inny silnik, ale do mojego filtry kosztują w ASO minimalnie więcej od dobrych zamienników, więc nie wiem czy dla 10-20 zł warto. Co innego olej, bo cena tego w aso sugeruje, że ma przynajmniej 50% domieszkę złota :twisted:
Zamieszczone przez kola1234
okres 1 roku kalendarzowego
Przy zmiennym wskazanie kompa, albo max 2 lata.
Zobacz stronę mojego dziecka - podziel się 1% - http://piotrzwolinski.pl/
O II Tour Combi 1.6
Mitsu Carisma 4G93 GDI
Komentarz